DOORS & MEBEL ЗА
Оваа веб-локација е создадена за да им овозможи на потрошувачите пристап да дознаат за нас и нашите одлични производи: врата и мебел. Веб-страницата Doorsmebel.com е во сопственост на Brothers International Dooel во Скопје, Македонија. Brothers International ги поседува и брендовите Doors & Doors и Mebel & Mebel.

Компанијата е основана во 2016 година во Скопје, Македонија. Почнал како веледрогерија и три години продолжил како веледрогер во регионот на Балканот. Потоа, во 2019 година, менаџментот одлучи да ја отвори првата продавница во Скопје, Македонија. Компанијата моментално произведува врати и мебел и на големо и на мало.
МЕБЕЛ
ВИДОВИ
На нашите клиенти им нудиме убав и достапен турски мебел. Од столици и маси, до комплети за спални и софи, како и хотелски мебел се во нашиот спектар на производи. Можете да се движите на оваа веб-страница и да дознаете за нашите производи. Секогаш можете да стапите во контакт со нас за повеќе информации. Ќе бидеме повеќе од среќни да ви помогнеме со вашите барања! Работиме надвор од границите!
KAPI
MODELLERİ
Овде ќе добиете преглед на некои безбедносни влезни врати. Нашиот бренд Doors & Doors ви нуди сигурни, сигурни и елегантни врати. Ние не продаваме само влезни врати; ние продаваме безбедност и сигурност. Нашите производи се за оние кои се во потрага по мир! Ве молиме проверете ги нашите други категории на врати и детали за производите. Во случај да ви требаат повеќе информации, ве молиме контактирајте не на кој било начин што ќе се чувствувате поудобно! Работиме надвор од границите!
Butel 2, Skopje Ljuba ivanovik no : 5B, Skopje 1000, North Macedonia
+389 75 33 41 39
info@doorsmebel.com
Јавете ни се
Whatsapp Контакт