DOORS & MEBEL RRETH
Kjo faqe interneti u krijua për t'u dhënë konsumatorëve akses për të mësuar rreth nesh dhe produkteve tona të shkëlqyera: dyer dhe mobilje. Faqja e internetit Doorsmebel.com është në pronësi të Brothers International Dooel në Shkup, Maqedoni. Brothers International zotëron të dy markat Doors & Doors dhe Mebel & Mebel.

Kompania është themeluar në vitin 2016 në Shkup, Maqedoni. Ai filloi si shitës me shumicë dhe vazhdoi si tregtar me shumicë në rajonin e Ballkanit për tre vjet. Më pas, në vitin 2019, menaxhmenti vendosi të hapë dyqanin e parë në Shkup, Maqedoni. Aktualisht kompania prodhon dyer dhe mobilje me shumicë dhe pakicë.
MOBILJE
LLOJET
Ne u ofrojmë klientëve tanë mobilje turke të bukura dhe të përballueshme. Nga karriget dhe tavolinat, tek kompletet dhe divanet e dhomave të gjumit si dhe mobiljet e hotelit janë në spektrin tonë të produkteve. Ju mund të lundroni në këtë faqe interneti dhe të mësoni për produktet tona. Mund të na kontaktoni gjithmonë për më shumë informacion. Ne do të jemi më se të lumtur t'ju ndihmojmë me kërkesat tuaja! Ne punojmë përtej kufijve!
PORTA
MODELLERİ
Këtu ju merrni një pamje paraprake të disa dyerve të hyrjes së sigurisë. Marka jonë Doors & Doors ju ofron dyer të sigurta, të sigurta dhe elegante. Ne nuk shesim vetëm dyert e hyrjes; ne shesim siguri dhe siguri. Produktet tona janë për ata që janë në kërkim të paqes shpirtërore! Ju lutemi shkoni përpara dhe kontrolloni kategoritë tona të tjera të dyerve dhe detajet e produktit. Në rast se keni nevojë për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni në çdo mënyrë që ju ndiheni më të përshtatshëm! Ne punojmë përtej kufijve!
Butel 2, Skopje Ljuba ivanovik no : 5B, Skopje 1000, North Macedonia
+389 75 33 41 39
info@doorsmebel.com
Na telefononi
Kontakti Whatsapp